Heureka.cz - porovnání cen a srovnání produktů
Vyber produkt > Porovnej ceny > Nakupuj výhodně

Baby Protector Vatové tyčinky 56 ks

Baby Protector Vatové tyčinky 56 ks

Přidat recenzi

Vatové tyčinky - Sisma Spa - vatové tyčinky

Vatové tyčinky ze 100% bavlny, štětičky jsou na konci zúžené pro snadnější použití. V plastové krabičce s praktickým otvíráním. více »

Kde koupit

Anonym

Přidáno: 25. ledna 2012

Zakoupeno v Lékárna.cz

o.k.

• Je tato recenze užitečná?
  • Ano
  • Ne
Verca_2010

začátečník

Verca_2010

Přidáno: 15. července 2010

(Upraveno 22. července 2010)

• Velmi praktické a bezpečné rozšíření tyčinek za špičkou
  • Vyrobeny ze 100% bavlny
  • Krabička má praktické otvírání
  • Malinko vyšší cena odpovídá kvalitě tohto produktu

Tyto Baby Protector Vatové tyčinky 56 ks od italského výrobce Sisma Spa jsou jedny z nejkvalitnějších vatovývh tyčinek, které jsem na našem trhu zaznamenala. Jednak je to kvalitou vaty na tyčinkách, která je opravdu znatelná a zejména pak tvarem smotků vaty na tyčinkách, které jsou uzpůsobeny tak, že se při čištění oušek Vaší ratolesti dostanete bez problémů na kraj ouška a přitom nehrozí, že by Vám tyčinka mohla vklouznout hlouběji do ouška a napáchat tam nějaké škody díky speciálnímu zesílení vaty směrem k tyčince. Vzhledem k tomu, že jsem sama měla před dvěma lety velice nepříjemný úraz ucha, kdy se mi při čištění vatová tyčinka dostala hlouběji do ucha a měla jsem pak nějakou dobu menší zdravotní komplikace, sama si nyní dávám velice velký pozor, aby se to neopakovalo a o to víc je na místě zejména u malých mrňousků, kteří vám při čištění oušek mrskají hlavičkou, použití těchto naprosto bezpečných vatových tyčinek. U dalšího miminka bych jiné ani nepoužívala.

• Je tato recenze užitečná?
  • Ano
  • Ne